Bianca Bartels


Bianca Bartels

Holistisch masseur

Wanneer je stottert of hyperventileert heeft dat invloed op je lichaam. Veel cursisten hebben last van een stugge rug, nek en/of schouders en vooral het vertrouwen in hun lichaam is vaak ver te zoeken.

Bianca kan je door haar holistische aanpak helpen om weer beter in je vel te komen zitten. Door haar massages maak je beter contact met je lichaam, waardoor je positieve ervaringen met je lijf krijgt. De energie gaat beter doorstromen en dat helpt je bij het werken aan de ademtechnieken die je bij Del Ferro leert.

Bianca volgde de opleiding tot integraal, holistisch masseur en de holistische verdieping bij de opleiding ‘Positive Touch’ in Arnhem. Daarnaast doet ze regelmatig bijscholingen. Ze heeft haar eigen praktijk in Amsterdam vlakbij Del Ferro (www.2bmassage.nl). Naast masseur is Bianca ook journalist. Ze schrijft vooral veel voor Happinez, en daarnaast schrijft ze over o.m. gezondheidsaspecten in Margriet.

“Toen ik enkele jaren geleden zelf hyperventileerde hielp Ingrid Del Ferro me hier heel snel vanaf met haar effectieve ademtechniek. Sindsdien zit ik beter in mijn vel en kan ik meer kracht en vertrouwen halen uit mijn ademhaling en daarmee uit mijn hele lijf. Ik laat mijn massagecliënten ook vaak de techniek toepassen omdat die goed helpt bij bewustwording en het voelen van je lichaam.

Onze video's

Del Ferro bij 1 vandaag

Del Ferro Instituut tegen stotteren op televisie bij Eén ...

Ingrid Del Ferro bij DWDD

De wereld draait door: Talkshow vanuit Amsterdam, met act...