Vergoeding


 

CHECK HIER OF JOUW ZORGVERZEKERAAR DE CURSUS VERGOEDT.

doe de check hier

December is overstapmaand!

De kosten van de Del Ferro cursussen zijn opgenomen in de aanvullende verzekering van jouw zorgverzekeraar. Delta Lloyd vergoedt de kosten volledig vanaf de eerste aanvullende verzekering. Dus voor de laagste premie!

December is de overstapmaand en kun je veranderen van zorgverzekeraar. Goed nieuws als je de Del Ferro cursus wilt volgen! Delta Lloyd vergoedt de trainingen volgens de Del Ferro methode volledig, dus 100%, vanuit de aanvullende verzekering! Gedoe of moeite? Absoluut niet!

Om moeiteloos over te stappen, klik op overstappen op de Delta Lloyd Zorgverzekering. Zij zorgen voor het opzeggen van je huidige zorgverzekering. Je kunt zelfs direct, vanaf januari de kosten declareren wanneer je bent overgestapt! Bel ons voor meer informatie over jouw zorgverzekeraar of check je polis onder het kopje stottertherapie.

Informeer bij je werkgever naar mogelijkheden voor het verkrijgen van een vergoeding en/of vrije dagen. De werkgever plukt immers ook de vruchten van je nieuw verworven spreekgedrag! Ben je uitkeringsgerechtigd? Informeer dan bij de betreffende uitkeringsinstantie of het UWV.

kosten

Prijslijst

Gratis intake GRATIS
5-daagse cursus (Level 1)€ 2149,-
10-daagse cursus (Level 1)€ 2300,-
Kindercursus (Level 1)€ 2300,-
Privétraining (Level 1)€ 3750,-
2-daagse verdiepingscursus (Level 2)€ 525,-
Weekend training (Level 1)€ 3650,-
Breath & Speak (Level 1)€ 975,-
Ademtraining (Level 1)€575,-