De traningen na de uitzending op Net5 snel volgeboekt.

15-03-2015

De trainingen na de uitzending op Net5 snel volgeboekt. Schrijf je in voor een training!

Del Ferro timmert aardig aan de weg. Zo is in de uitzending van OverWinnaars met Arie Boomsma te zien dat je echt van het stotteren af kunt komen. Dus stotter je of ken je iemand in je omgeving met dit probleem, schrijf je in voor een training. De trainingen kunnen na de uitzending op Net5 snel zijn volgeboekt. Dus wil je nog vóór de zomervakantie van het stotteren af komen of probleemloos het nieuwe schooljaar in? Neem contact met ons op.

We bieden 5- of 10-daagse trainingen, waarbij de 5-daagse alleen voor volwassen vanaf 16 jaar is. De 5-daagse training onderscheidt zich van de 10-daagse cursus in het direct gerichter ingaan op ieders individuele wens en het hoger niveau qua inhoud en tempo. Het leren en trainen van deze methode in een groep en het toepassen daarvan in het dagelijks leven, maakt de cursussen van Del Ferro tot een onvergetelijke, intense en mooie ervaring. De start van je nieuwe, stottervrije leven!