Del Ferro methode volledig vergoed door OHRA en Delta Lloyd

23-11-2017

OHRA en Delta Lloyd vergoeden de tiendaagse cursus van Del Ferro volledig, dus 100%, vanuit de OHRA Aanvullend verzekering!Dit is het moment om over te stappen!

December is de overstapmaand en kun je veranderen van zorgverzekeraar. Goed nieuws als je de Del Ferro cursus wilt volgen….Gedoe of moeite? Om moeiteloos over te stappen, klik op OHRA Zorgverzekering of Delta Lloyd Zorgverzekering of klik op één van onderstaande banners. Zij zorgen voor het opzeggen van je huidige zorgverzekering. Je kunt direct in januari de cursus volgen wanneer je bent overgestapt!

Kies bij aanvullende verzekering de optie OHRA Aanvullend om gebruik te maken van 100 % vergoeding.

Omdat veel mensen in december overstappen naar de OHRA of Delta Lloyd, zitten onze cursussen elk jaar snel vol. Reserveer daarom hiernu je plek voor de tien daagse cursus en selecteer een cursusdatum!