Grote aanvraag voor 5-daagse intensieve training

23-11-2017

Door de grote aanvraag voor onze nieuwe 5-daagse intensieve stottertherapie, hebben wij besloten om vanaf januari 2016, deze training vaker aan te bieden. De training vloeiend en overtuigd spreken is effectief voor deelnemers vanaf 15 jaar. Hoewel de techniek van de methode het belangrijkste onderdeel van de training is, wordt er ook aandacht besteed aan de vertaling naar de zakelijke context. Welke invloed heeft ons spreken op leidinggeven? En op leiding ontvangen? Als je stottert als leidinggevende of als professional, spreek je dan als je wilt spreken of als je kunt spreken? Een intensieve training van 5 dagen om definitief af te rekenen met stotteren. Deze training wordt volledig vergoed door OHRA Aanvullend en Delta Lloyd (aanvullende verzekering).

Meer info over de 5-daagse spoedcursus.
Schrijf je in en verzeker jezelf van een plaats op deze cursus!