naar boven  

2-daagse verdiepingscursus


2-daagse verdiepingscursus

Wanneer je Level 1 hebt afgerond, en je de technische kant van de Del Ferro Methode onder de knie hebt, ben je klaar voor Level 2. Dit is een aanvulling op de reguliere cursus.

In de verdiepingscursus gaan we de mentale blokkades die je in het oplossen van jouw stotterprobleem wellicht bent tegengekomen aanpakken. Je krijgt nieuwe inzichten over jouw gedrag en je leert hoe je zonder oordeel naar jezelf kunt leren kijken.

De verdieping is een aanvulling omdat de kracht van de Del Ferro Methode ligt in de lichamelijk benadering van het stotteren. Deze aanpak met volledige aandacht op de techniek is het startpunt.

De basis en verdieping moet je los zien van elkaar. De basis moet je eerst beheersen om later in de verdiepingscursus uit te werken waar je eventueel tegen aanloopt.

Zo kun je nog angst hebben om te falen of twijfelen of het juist jóu wel gaat lukken. Misschien durf je de techniek niet toe te passen omdat je je bijvoorbeeld (te) veel van de mening van anderen aantrekt. 

In Level 2 wordt de individuele route van iedere cursist(e) geëvalueerd; in welke fase zit je en welke op jou toegesneden adviezen en tips kunnen we je geven om met succes verder te gaan? Je krijgt inzichten in jouw eigen gedrag en de techniek wordt opgefrist. Het belangrijkste onderdeel van level 2 is het mentale aspect.

Je krijgt les van Eva Wolf en één van de Del Ferro docenten. Eva is psychosociaal therapeut, NLP-master en mindfulness trainer en leert je om (nog meer) in je kracht te komen zodat je onder alle omstandigheden vloeiend blijft spreken vol zelfvertrouwen.

Praktische informatie:

  • 2 aaneengesloten dagen
  • Wij raden je aan tijdens de cursus in Amsterdam te verblijven. Zo kun je focus houden en ook aan het avondprogramma mee doen. Wij helpen graag bij het vinden van een betaalbaar verblijf (kamer, appartement, hotel of een bed & breakfast)
  • Voor kosten en vergoeding ga naar…..
  • De cursus is alleen geschikt voor cursisten die Level 1 of één van onze cursussen/workshops gevolgd hebben
  • Wil je meer informatie bel  020-6761196 of  stuur ons een mail

 

 


Voordat ik de verdiepingscursus ging doen heb ik nooit echt rust in
mijn hoofd gehad. Sinds ik de cursus heb gedaan voel ik mij veel
ontspannender.  Er is haast geen chaos in mijn hoofd en ik kan mij beter concentreren. Collega’s, vrienden en familieleden zeggen dat ik veel meer rust
uitstraal dan voor de verdiepingscursus. Ik kom ook zelfverzekerder over.
Kortom, de verdiepingscursus heeft mij heel goed gedaan en ik zal er ook
niet meer zonder kunnen. Op het werk kan ik mij nu beter afzetten van
chaotische momenten. Ook de negatieve gedachtes kan ik beter van mij
afzetten.
En zo kan ik nog wel even doorgaan met wat er allemaal verbeterd is.

Ingrid bedankt dat je mij deze cursus aangeraden hebt.


“De verdiepingscursus heb ik met veel plezier gevolgd en vindt dit voor anderen echt een aanrader. Nu alles weer opgefrist is en ik meer inzicht in het spreken heb ben ik weer vol goede moed. De verdiepingscursus heeft een positief effect gehad. Ik vond het zeer leerzaam en kwam bij mij professioneel over. Compliment voor de docenten.”

Met mij gaat het heel goed. Ik heb bijna 2 maanden geleden de verdiepingscursus gedaan en na die tijd gaat het echt een stuk beter! De opstakels, die ik voor de verdiepingscursus had, zijn eigelijk zo goed als verdwenen .

Onze video's

Ingrid Del Ferro aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk, De wereld draait door

De wereld draait door: Talkshow vanuit Amsterdam, met act... 

Stottert u of kent u iemand in uw naaste omgeving die stottert?

Al meer dan 30 jaar heeft Del Ferro duizenden mensen uit ... 

Maarten en Renee stotteren niet meer en spreken vloeiend

Maarten en Rene waren op het Del Ferro instituut en verte... 

Frederick heeft 18 jaar geleden zijn stotteren overwonnen!

Het is altijd mooi om oud-cursisten weer terug te zien!Fr... 

NOS Jeugdjournaal; stotteren overwinnen met de Del Ferro Methode

Del Ferro en Wereldstotterdag bij het Jeugdjournaal….