5 mooiste dagen van mijn leven

Saman • 24 jaar

Hij heeft de stottertherapie gevolgd in 2022

Patrick vertelde op begrijpelijke, persoonlijke en summiere wijze dat ik nu een tool heb om mijn stotteren te overwinnen.

De uitleg was heel duidelijk, zelfs de kleine dingen waren heel duidelijk. Ik kon elke stap volgen zonder problemen. Elke keer wanneer ik iets goed deed, kreeg ik een compliment en daar was ik heel blij mee. De fases 1 t/m 4 werden heel duidelijk uitgelegd en elke fase was makkelijk te volgen.

Het was niet makkelijk, maar door complimenten en uitleg van mijn docent kreeg ik het gevoel dat het makkelijk kan zijn. Het waren 5 pittige, maar wel de 5 mooiste dagen van mijn leven. Al mijn lof voor Patrick! Mijn dank is groot.

Elke maandagochtend een grote belevenis voor onze cursisten. Het went nooit. Wil je ook stottervrij leven?

Plan je gratis online informatiegesprek over wat de Del Ferro methode voor jou kan betekenen

Plan je gratis online informatiegesprek over de therapie die Geertruida volgde

Geertruida stottervrij met Del Ferro

Voetballer Lutsharel Geertruida spreekt stottervrij in zijn documentaire 'Kind van Zuid'!

Mogelijk gemaakt door Del Ferro. Volg exact dezelfde stappen en word ook stottervrij! We vertellen je er graag alles over:

Del Ferro bij Humberto

Heb je Ingrid en Dennis gehoord bij Humberto op NPO Radio 1?

Volg exact dezelfde stappen als Lutsharel Geertruida en word ook stottervrij!