naar boven  

Bianca Bartels

Bianca Bartels •masseur

Holistisch masseur

Wanneer je stottert of hyperventileert heeft dat invloed op je lichaam. Veel cursisten hebben last van een stugge rug, nek en/of schouders en vooral het vertrouwen in hun lichaam is vaak ver te zoeken.

Bianca kan je door haar holistische aanpak helpen om weer beter in je vel te komen zitten. Door haar massages maak je beter contact met je lichaam waardoor je positieve ervaringen met je lijf krijgt. De energie gaat beter doorstromen en dat helpt je bij het werken aan de ademtechnieken die je bij Del Ferro leert.

Bianca volgde de opleiding tot integraal, holistisch masseur en de holistische verdieping bij de opleiding ‘Positive Touch’ in Arnhem. Daarnaast doet ze regelmatig bijscholingen. Ze heeft haar eigen praktijk in Amsterdam vlakbij Del Ferro. Naast masseur is Bianca ook journalist. Ze schrijft vooral veel voor Happinez en daarnaast schrijft ze over onder meer gezondheidsaspecten in Margriet.


Mijn verhaal

“Toen ik enkele jaren geleden zelf hyperventileerde hielp Ingrid Del Ferro me hier heel snel vanaf met haar effectieve ademtechniek. Sindsdien zit ik beter in mijn vel en kan ik meer kracht en vertrouwen halen uit mijn ademhaling en daarmee uit mijn hele lijf. Ik laat mijn massagecliënten ook vaak de techniek toepassen omdat die goed helpt bij bewustwording en het voelen van je lichaam.”

Naar de site van Bianca

Onze video's

Ingrid Del Ferro aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk, De wereld draait door

De wereld draait door: Talkshow vanuit Amsterdam, met act... 

Stottert u of kent u iemand in uw naaste omgeving die stottert?

Al meer dan 30 jaar heeft Del Ferro duizenden mensen uit ... 

Maarten en Renee stotteren niet meer en spreken vloeiend

Maarten en Rene waren op het Del Ferro instituut en verte... 

Frederick heeft 18 jaar geleden zijn stotteren overwonnen!

Het is altijd mooi om oud-cursisten weer terug te zien!Fr... 

NOS Jeugdjournaal; stotteren overwinnen met de Del Ferro Methode

Del Ferro en Wereldstotterdag bij het Jeugdjournaal….