naar boven  

cursusaanbod

Gratis intake

Kennismaken met Del Ferro?

lees meer 

5-daagse cursus (Level 1)

Hoe zou het zijn om echt vrij en gepassioneerd te kunnen spreken of een inspirerend verhaal te houden? In hoeverre heeft stotteren tot nu toe jouw keuzes bepaald? De 5-daagse cursus is een prakt...

lees meer 

10-daagse cursus (Level 1)

Laat jij je school of studiekeuze bepalen doordat je stottert? Vind je het eng om voor de klas te spreken? Voel je je vaak onzeker wanneer je wat wilt zeggen? Wil je vaak iets zeggen maar zeg je...

lees meer 

Kindercursus (Level 1)

Stottervrij spreken voor kinderen

lees meer 

Privé training (Level 1)

Stotter je? En wil je één op één vloeiend en zelfverzekerd leren spreken wanneer jouw agenda dat toelaat? Kies dan voor de privétraining op level 1.

lees meer 

2-daagse verdiepingscursus (Level 2)

Wanneer je Level 1 hebt afgerond en je de technische kant van de Del Ferro Methode onder de knie hebt, ben je klaar voor Level 2. Dit is een aanvulling op de reguliere cursus.

lees meer 

Breath & Speak (Level 1)

Workshop Breath and Speak onder leiding van Ingrid Del Ferro.

lees meer 

Ademtraining tegen hyperventilatie (Level 1)

Wil je van hyperventilatie af? Dat kan en wel direkt!

lees meer 

Vergoeding


CHECK HIER OF JOUW ZORGVERZEKERAAR DE CURSUS VERGOEDT.

doe de check hier

Kosten en vergoeding

De kosten van de Del Ferro cursussen zijn opgenomen in de aanvullende verzekering van jouw zorgverzekeraar. Delta Lloyd vergoedt de kosten volledig vanaf de eerste aanvullende verzekering. Dus voor de laagste premie! Om moeiteloos over te stappen, klik op overstappen op de Delta Lloyd Zorgverzekering. Zij zorgen voor het opzeggen van je huidige zorgverzekering. Je kunt zelfs direct, vanaf januari, de kosten declareren wanneer je bent overgestapt! Bel ons voor meer informatie over jouw zorgverzekeraar of check je polis onder het kopje stottertherapie.