Dankzij de Del Ferro methode durf ik alles te vragen

Pam • 14 jaar

Ze heeft de stottertherapie gevolgd in 2022

Wauw, wat een geweldige keuze heb ik gemaakt om naar Del Ferro te gaan. Ik heb veel geleerd over mijn middenrif. Wat is stotteren eigenlijk?

Nou, hier kreeg ik het als beste uitgelegd. De bloem heeft mij vooral geholpen omdat ik meestal in mijn denken zit. Ik ben deze week zoveel uitdagingen aangegaan. Ik heb zelfs de politie aangesproken. Dus jazeker, ik durf meer!

Wat er voor mij gaat veranderen is dat ik er alles aan ga doen om stottervrij het leven in te gaan. Dankzij de Del Ferro methode durf ik alles te vragen. Ik ben erg trots op mezelf, super trots eigenlijk dat ik steeds volgens de methode spreek. En dat komt allemaal door Del Ferro!

Elke maandagochtend een grote belevenis voor onze cursisten. Het went nooit. Wil je ook stottervrij leven?

Plan je gratis online informatiegesprek over wat de Del Ferro methode voor jou kan betekenen

Plan je gratis online informatiegesprek over de therapie die Geertruida volgde

Geertruida stottervrij met Del Ferro

Voetballer Lutsharel Geertruida spreekt stottervrij in zijn documentaire 'Kind van Zuid'!

Mogelijk gemaakt door Del Ferro. Volg exact dezelfde stappen en word ook stottervrij! We vertellen je er graag alles over:

Del Ferro bij Humberto

Heb je Ingrid en Dennis gehoord bij Humberto op NPO Radio 1?

Volg exact dezelfde stappen als Lutsharel Geertruida en word ook stottervrij!