De leraar Engels had tranen in zijn ogen toen hij Alex hoorde spreken

Ouders van Alex • 15 jaar

Hij heeft de stottertherapie gevolgd in 2021

Alex is erg ijverig met haar dagelijkse oefeningen en telefoontjes. We prijzen haar veel omdat de veranderingen in het spreken zo ongelooflijk zijn. Soms kijk ik gewoon hoe ze praat, omdat ze veel lacht en zo gelukkig is. En ze praat als een waterval.

Maandag was haar eerste schooldag na 2 weken vakantie. Zij was van plan (een uitdaging) om, in navolging van Patrick, de klas te vertellen wat er in haar leven veranderd is. Lessen waren altijd een verschrikking voor Alex, gecombineerd met slapeloze nachten en veel huilen. Zij dacht goed na over wat zij tegen de leerlingen en de klassenleraar wilde zeggen en verheugde zich erop voor de eerste keer een toespraak te houden. Het resultaat was verbluffend. Iedereen was blij voor haar, de mentor had veel vragen en kon nauwelijks haar les doen. Daarna ging de mentor naar de lerarenkamer en vertelde het aan alle leraren. Vandaag had Alex Engels en de leraar had tranen in zijn ogen toen hij Alex hoorde spreken. Zo voel ik me ook vaak.

Elke maandagochtend een grote belevenis voor onze cursisten. Het went nooit. Wil je ook stottervrij leven?

Plan je gratis online informatiegesprek over wat de Del Ferro methode voor jou kan betekenen

Plan je gratis online informatiegesprek over de therapie die Geertruida volgde

Geertruida stottervrij met Del Ferro

Voetballer Lutsharel Geertruida spreekt stottervrij in zijn documentaire 'Kind van Zuid'!

Mogelijk gemaakt door Del Ferro. Volg exact dezelfde stappen en word ook stottervrij! We vertellen je er graag alles over:

Del Ferro bij Humberto

Heb je Ingrid en Dennis gehoord bij Humberto op NPO Radio 1?

Volg exact dezelfde stappen als Lutsharel Geertruida en word ook stottervrij!