naar boven  

Dennis Ensing

Dennis Ensing • docent

Dennis Ensing heeft als volwassene zijn stotter probleem compleet overwonnen door het toepassen van de Del Ferro Methode.

Omdat hij als geen ander weet hoe belemmerend het stotteren kan zijn heeft hij zich aangesloten bij ons instituut om mensen wereldwijd te helpen dit probleem op te lossen.

 

https://youtu.be/pIpJJwCUkxo

 

 


Mijn verhaal

“Ik weet als geen ander hoe belemmerend het stotteren is. Het is niet alleen het niet kunnen uitspreken van woorden en letters, maar ook hoe ik mijzelf gedroeg in bepaalde situaties en rondom andere mensen. Ondanks verschillende therapieën door de jaren heen was ik machteloos over mijn spreken, tot ik op mijn 21e bij Del Ferro kwam.

Bij het Del Ferro instituut leerde ik een spreektechniek waarbij ik vloeiend sprak, ongeacht de situatie. Het vloeiend blijven spreken met de methode resulteerde in het compleet overwinnen van mijn stotteren.

Ik weet nu als geen ander hoe vrij het voelt om te kunnen zeggen wat ik wil zeggen, wanneer ik het wil zeggen. Ik geniet nog meer van het vloeiend kunnen spreken dan ieder ander omdat dit voor mij jarenlang niet vanzelfsprekend was. 

Dit gevoel gun ik iedereen die zijn of haar stotteren wil overwinnen en het geeft ontzettend veel voldoening om cursisten met mijn persoonlijke ervaringen de methode bij te brengen en hen vloeiend te horen spreken, het zelfvertrouwen te zien groeien en getuige te zijn van een hele metamorfose.”

Onze video's

Ingrid Del Ferro aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk, De wereld draait door

De wereld draait door: Talkshow vanuit Amsterdam, met act... 

Stottert u of kent u iemand in uw naaste omgeving die stottert?

Al meer dan 30 jaar heeft Del Ferro duizenden mensen uit ... 

Maarten en Renee stotteren niet meer en spreken vloeiend

Maarten en Rene waren op het Del Ferro instituut en verte... 

Frederick heeft 18 jaar geleden zijn stotteren overwonnen!

Het is altijd mooi om oud-cursisten weer terug te zien!Fr... 

NOS Jeugdjournaal; stotteren overwinnen met de Del Ferro Methode

Del Ferro en Wereldstotterdag bij het Jeugdjournaal….