Er is een compleet nieuwe wereld voor mij opengegaan

Jeroen • 24 jaar

Hij heeft de stottertherapie gevolgd in 2022

Vanaf maandag 12 uur is er iets mega veranderd in mijn leven: sindsdien stotter ik namelijk niet meer. Er is een compleet nieuwe wereld voor mij opengegaan. Door gelijk op dag 1 een intake video op te nemen werd mij al heel gauw duidelijk: ik wil dit niet meer (na het zien van de video).

De Del Ferro spreektechniek is heel hard werken en je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen inzet. De cursusbegeleider Patrick vond ik fantastisch. Ik heb zo aandachtig naar zijn verhalen geluisterd en ik herkende mij zelf terug in zijn verhaal van het stotteren. Vooral de motivatie die ik er uit haal om 1000% door te gaan. Del Ferro gaat de komende tijd mijn leven positief veranderen. Zoveel rust in het ademhalen en spreken wat ik in 20 jaar nog nooit heb meegemaakt.

Patrick, dankjewel voor de mooie verhalen, motivatie en de Del Ferro training.

Elke maandagochtend een grote belevenis voor onze cursisten. Het went nooit. Wil je ook stottervrij leven?

Plan je gratis online informatiegesprek over wat de Del Ferro methode voor jou kan betekenen

Plan je gratis online informatiegesprek over de therapie die Geertruida volgde

Geertruida stottervrij met Del Ferro

Voetballer Lutsharel Geertruida spreekt stottervrij in zijn documentaire 'Kind van Zuid'!

Mogelijk gemaakt door Del Ferro. Volg exact dezelfde stappen en word ook stottervrij! We vertellen je er graag alles over:

Del Ferro bij Humberto

Heb je Ingrid en Dennis gehoord bij Humberto op NPO Radio 1?

Volg exact dezelfde stappen als Lutsharel Geertruida en word ook stottervrij!