naar boven  

success stories


Oude stempel stotteraar is weg!


In het begin was ik best sceptisch over de cursus, omdat ik al naar veel therapieën geweest ben; van logopedie tot hypnose. Geen van de in totaal 6 verschillende therapieën hebben mij geholpen. Tot nu toe….

De cursus bij het Del Ferro Instituut heeft mij in laten zien dat mijn stotter probleem „mechanisch” is en dus wel degelijk aangepakt en opgelost kan worden mits ik de methode op de juiste manier toepas.

Wat ik naast de (duidelijke goed werkende) methode goed vind aan de cursus is dat het ten eerste naast het fysieke deel van het stotteren (bijvoorbeeld de angsten die daarbij horen), hoe je die d.m.v je mindset kan aanpakken en om kan zetten in positieve gevoelens.

Ten tweede vind ik het goed dat je met een groep gelijkgestemden de stad in gaat en de techniek daar samen oefent en je de angst voor het spreken stap voor stap overwint.

De Del Ferro cursus is meer dan vloeiend leren spreken. Het gaat naar mijn mening om het achter je laten van je oude stempel/ identiteit als „stotteraar” en een eigen identiteit te ontdekken in jezelf. 

 


Daphne • 5-daagse cursus

Onze video's

Ingrid Del Ferro aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk, De wereld draait door

De wereld draait door: Talkshow vanuit Amsterdam, met act... 

Artikel JAN Magazine; Angelique kwam jaren geleden van het stotteren af.

Angelique Boonstra had genoeg van het feit dat ze stotter... 

NOS Jeugdjournaal; stotteren overwinnen met de Del Ferro Methode

Del Ferro en Wereldstotterdag bij het Jeugdjournaal….  

meer video's