naar boven  

success stories


Succesvol en stottervrij presenteren

14-06-2019

Afgelopen week heb ik voor het eerst in mijn leven een presentatie volledig vloeiend kunnen houden. Dit was echt voor het eerst dat ik voor een groep stond en kon zeggen wat ik wilde zeggen op een gecontroleerde manier. De reden dat ik dit met jullie deel is omdat ik heel veel aan de Del Ferro methode heb te danken.

Op internet lees ik wel eens minder positieve reacties van mensen op de Del Ferro methode. Iedereen heeft hier ongetwijfeld zijn/haar eigen redenen voor. Toen ik afgelopen week aanhet presenteren was schoot het door mijn gedachte dat ik, naar alle waarschijnlijkheid, nooit nu op dit punt was geweest als ik niet een aantal jaar geleden kennis had gemaakt met de DFM. Voor mij is stotteren niet zomaar een kleine imperfectie, maar speelt het een hele grote rol in mijn leven. Daarom heeft het ook dezelfde belangrijke uitwerking in mijn leven nu dit zich positief ontwikkelt. Daarom vind ik het ook gepast om jullie mijn dank te laten blijken nu dit steeds beter gaat.

Er is nog steeds, op meerdere gebieden mbt spreken verbetering mogelijk en hier blijf ik ook mee bezig. Deze succesjes motiveren alleen maar om hier mee bezig te blijven en te kijken wat er nog meer mogelijk is. Hopelijk blijven jullie doorgaan met mensen begeleiden in het oplossen van hun stotter-probleem!

 

Onze video's

Ingrid Del Ferro aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk, De wereld draait door

De wereld draait door: Talkshow vanuit Amsterdam, met act... 

Artikel JAN Magazine; Angelique kwam jaren geleden van het stotteren af.

Angelique Boonstra had genoeg van het feit dat ze stotter... 

NOS Jeugdjournaal; stotteren overwinnen met de Del Ferro Methode

Del Ferro en Wereldstotterdag bij het Jeugdjournaal….  

meer video's