naar boven  

success stories


Tranen in mn ogen

08-10-2017

Hallo Patrick,

Heb afgelopen dinsdag een presentatie gehouden op de Heidag van business control Liander voor een groep van ongeveer 25 personen. Eerst uitleg gegeven wat ik de week ervoor gedaan had, wat ik nu moet doen en welke hulp ik van hun nodig ga hebben. Heb gewoon 20 minuten over de presentatie van eigenlijk 10 minuten gedaan, maar zeker wel 2x een groot applaus gekregen. Tranen in de ogen kan ik je vertellen.

Ben een gevoelsmens en doe dus veel op gevoel. Zo ook het zo moeten spreken met anderen en het uitleggen. Ik merkte dat ik de schaamte die er toch wel was zo goed als weg is volgens mij. Voelt heel goed om het mensen vooraf te vertellen en uit te leggen. Dit geeft een relaxt gevoel dat vanzelfsprekend bijdraagt aan de voortgang.

Wat ik afgelopen week ook opmerkte is dat ik geen “angst” meer had om te stotteren. Voorheen voelde je de stotter aankomen hetgeen toch wat angst ofzo gaf. Dat gevoel heb ik nu nog niet gevoeld. Ook het gevoel dat ik zou gaan stotteren is weg. Houden zo. :-)

Ben elke dag weer superblij dat ik deze stap gemaakt heb om naar DelFerro te komen. Vanmiddag een verjaardag met veel mensen die ik niet ken. Voorheen zou ik me dan wat rustiger houden. Nu mooie uitdaging. Voel geen spanningen ofzo. 

Met vriendelijke groet,

Sander

Onze video's

Ingrid Del Ferro aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk, De wereld draait door

De wereld draait door: Talkshow vanuit Amsterdam, met act... 

Artikel JAN Magazine; Angelique kwam jaren geleden van het stotteren af.

Angelique Boonstra had genoeg van het feit dat ze stotter... 

NOS Jeugdjournaal; stotteren overwinnen met de Del Ferro Methode

Del Ferro en Wereldstotterdag bij het Jeugdjournaal….  

meer video's