naar boven  

success stories


Waanzinnig weekbericht


Hallo Patrick,

Hierbij even een weekbericht. Het gaat heel goed met mij, maar vooral ook met het spreken. Ik heb tot nu toe alleen maar met Fase 4 gesproken en natuurlijk elke ochtend en avond mijn oefeningen gedaan.

Afgelopen dinsdag was ik jarig en heb ik heel veel gebeld met de methode. Ik ben veel uitdagingen aangegaan en ik heb er zelfs een paar al overwonnen. Ik zie klanten helpen in de winkel niet meer als een uitdaging. Maar ook bellen naar de kapper, tandarts enz. vind ik totaal niet meer spannend. Eigenlijk loopt alles bij mij heel soepeltjes. Ik heb af en toe wel een ongeduldige klant, maar bij zulke mensen neem ik juist nog extra de tijd gewoon om hun dwars te zitten. Het is dan hilarisch om hun gezichten te zien, ik geniet daar echt van! 

Verder kijk ik altijd voor het werk nog even naar een paar filmpjes van stotterende mensen omdat ik daar dus super veel moet praten en niet mijn motivatie wil verliezen.Ik kan niet wachten tot aankomende vrijdag om dan Fase 5 te leren en natuurlijk weer iedereen te zien!

Tot dan!


Femke • 15 jaar • Cursus van 4-9 mei 2020

Onze video's

Ingrid Del Ferro aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk, De wereld draait door

De wereld draait door: Talkshow vanuit Amsterdam, met act... 

Artikel JAN Magazine; Angelique kwam jaren geleden van het stotteren af.

Angelique Boonstra had genoeg van het feit dat ze stotter... 

NOS Jeugdjournaal; stotteren overwinnen met de Del Ferro Methode

Del Ferro en Wereldstotterdag bij het Jeugdjournaal….  

meer video's