Het heeft zeker mijn leven veranderd

Emily • 12 jaar

Ze heeft de stottertherapie gevolgd in 2022

Mijn ervaring: ik vond het erg bijzonder. Het was een hele andere manier om naar stotteren te kijken! Ingrid legde de theorie goed uit. Toen was het oefenen, oefenen en oefenen!

Iedereen nam de tijd voor elkaar en als je een foutje maakte was het niet erg, want dan konden andere mensen daar ook van leren. In de pauze gingen we allemaal een broodje bestellen met de methode. Was ook erg mooi, want je moedigt elkaar de hele tijd aan!

Ik weet zeker dat ik meer durf! Ervoor was het: oh, asjeblieft niet stotteren. Maar nu heb ik het vertrouwen dat ik niet meer stotter als ik de methode toepas. Je leert bij Del Ferro ook hoe je moet concentreren en tot rust kan komen. Wow! Dat was zo ontspannen. Het heeft zeker mijn leven veranderd. Maar wel goed oefenen!

Elke maandagochtend een grote belevenis voor onze cursisten. Het went nooit. Wil je ook stottervrij leven?

Plan je gratis online informatiegesprek over wat de Del Ferro methode voor jou kan betekenen

Plan je gratis online informatiegesprek over de therapie die Geertruida volgde

Geertruida stottervrij met Del Ferro

Voetballer Lutsharel Geertruida spreekt stottervrij in zijn documentaire 'Kind van Zuid'!

Mogelijk gemaakt door Del Ferro. Volg exact dezelfde stappen en word ook stottervrij! We vertellen je er graag alles over:

Del Ferro bij Humberto

Heb je Ingrid en Dennis gehoord bij Humberto op NPO Radio 1?

Volg exact dezelfde stappen als Lutsharel Geertruida en word ook stottervrij!