naar boven  

Het team

Ingrid Del Ferro • Directeur

Ingrid Del Ferro en het overwinnen van stotteren zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zij is sinds 30 jaar directeur van het Del Ferro instituut en heeft samen met haar trainers duizenden mensen geholpen om van het stotteren af te komen. Daarnaast is Ingrid oprichter van The Breathing Academy, waar mensen efficiënt leren ademen.

lees meer 

Patrick Wijdenes • Docent

Patrick Wijdenes is sinds 1994 verbonden als trainer aan het Del Ferro Instituut. Hij maakte als jongen van 13 kennis met de Del Ferro Methode en overwon zijn stotteren volledig.

lees meer 

Dennis Ensing • Docent

Dennis Ensing heeft als volwassene zijn stotter probleem compleet overwonnen door het toepassen van de Del Ferro Methode. Omdat hij als geen ander weet hoe belemmerend het stotteren kan zijn heeft hij zich aangesloten bij ons instituut om mensen wereldwijd te helpen dit probleem op te lossen.

lees meer 

Eva Wolf • Psychosociaal therapeut

Eva Wolf, psychosociaal therapeut, mindfulness trainer en NLP-master werkt sinds 2014 bij Del Ferro. Met haar unieke en veelzijdige benadering, helpt zij je om (nog meer) in je kracht te komen en leert zij jou hoe je vanuit je hart kunt leven.

lees meer 

Femke Merel van Kooten-Arissen • Ambassadeur

Onafhandelijk Tweede Kamerlid Femke Merel van Kooten had als jong meisje een heftig stotterprobleem. Op haar dertiende overwon de bekende politica haar stotteren met behulp van de Del Ferro Methode.

lees meer 

Lurdes Alves Martins • Receptioniste & administratie

Lurdes is onze gastvrouw, receptioniste en ons aanspreekpunt voor administratie kwesties.

lees meer 

Titia Pleiter • Logopedist

Titia Pleiter is sinds begin van dit jaar als zelfstandig logopedist verbonden aan Del Ferro. Titia is gespecialiseerd in het behandelen van jonge kinderen met problemen met het vloeiend spreken (stotteren en broddelen).

lees meer 

Bianca Bartels • Holistisch masseur

Bianca geeft heerlijke massages die je tijdens jouw cursus kunt boeken

Lees meer