Ik begin me al helemaal mezelf te voelen

Pablo • 30 jaar

Hij heeft de stottertherapie gevolgd in 2022

Ik moet toegeven dat deze cursus me vanaf de eerste dag heeft verbaasd. Ik had twijfels toen ik eraan begon. Ik kon niet geloven dat ik vier dagen later al deze resultaten zou bereiken. Ik weet dat er nog een proces aankomt en dat er vooral van mijn kant nog veel te doen is, maar ik begin me al helemaal mezelf te voelen. Ik kan nu zeggen wat ik wil, zonder angst of ongewenste gedachten. Mijn zelfvertrouwen is veel groter geworden en mijn onzekerheden zijn bijna verdwenen. Ik heb mezelf deze week getest in een paar uitdagingen en de resultaten waren tot mijn verrassing zeer positief.

Ik vind dat de cursus op een heel goede manier is opgezet. Stap voor stap, fase voor fase. Ik vond het veel leuker om het met een groep in Amsterdam te doen dan online en misschien had ik ook geluk dat we in een kleine groep zaten. Dit hielp me en ik kon zien dat we samen naar een beter resultaat voor ons allen toewerkten.

Tot slot een groot compliment aan Patrick. Hij introduceerde ons heel duidelijk in de ongelooflijke wereld van het middenrif en leerde ons perfect de Del Ferro methode. En het belangrijkste: het was ongelooflijk hoe hij me tijdens de hele cursus gemotiveerd hield. Zoveel geweldige anekdotes en uitleg. Ik voelde me weerspiegeld in veel van de ervaringen. Ik denk dat hij de meest inspirerende persoon is die ik ooit heb ontmoet. Bedankt!

Elke maandagochtend een grote belevenis voor onze cursisten. Het went nooit. Wil je ook stottervrij leven?

Plan je gratis online informatiegesprek over wat de Del Ferro methode voor jou kan betekenen

Plan je gratis online informatiegesprek over de therapie die Geertruida volgde

Geertruida stottervrij met Del Ferro

Voetballer Lutsharel Geertruida spreekt stottervrij in zijn documentaire 'Kind van Zuid'!

Mogelijk gemaakt door Del Ferro. Volg exact dezelfde stappen en word ook stottervrij! We vertellen je er graag alles over:

Del Ferro bij Humberto

Heb je Ingrid en Dennis gehoord bij Humberto op NPO Radio 1?

Volg exact dezelfde stappen als Lutsharel Geertruida en word ook stottervrij!