Ik moet en zal van mijn stotteren afkomen

Jan Marc • 28 jaar

Hij heeft de stottertherapie gevolgd in 2022

Vooral de combinatie tussen het mentale deel (angst en onzekerheid) en het trainen van je middenrif heeft mij veel geholpen. Daarnaast geeft het niet meer stotteren mij enorm veel extra zekerheid in sociale situaties. Waar ik deze situaties eerder uit de weg ging, ga ik deze nu aan.

Ik denk dat, als ik dit volhoud, er ontelbare extra mogelijkheden voor mij zijn op persoonlijk en werkgerelateerd vlak. Daarom heb ik zin om de komende tijd de methode toe te passen. Het wordt niet makkelijk, maar ik moet en zal van mijn stotteren afkomen.

Ingrid, mega bedankt voor de lessen afgelopen week!

Elke maandagochtend een grote belevenis voor onze cursisten. Het went nooit. Wil je ook stottervrij leven?

Plan je gratis online informatiegesprek over wat de Del Ferro methode voor jou kan betekenen

Plan je gratis online informatiegesprek over de therapie die Geertruida volgde

Geertruida stottervrij met Del Ferro

Voetballer Lutsharel Geertruida spreekt stottervrij in zijn documentaire 'Kind van Zuid'!

Mogelijk gemaakt door Del Ferro. Volg exact dezelfde stappen en word ook stottervrij! We vertellen je er graag alles over:

Del Ferro bij Humberto

Heb je Ingrid en Dennis gehoord bij Humberto op NPO Radio 1?

Volg exact dezelfde stappen als Lutsharel Geertruida en word ook stottervrij!