naar boven  

Wordt stottertherapie vergoed door de zorgverzekeraars?

30-10-2018

De zorgverzekeraars in Nederland vergoeden de Del Ferro Methode vanuit de aanvullende verzekering, aangezien deze methode kostenbesparend werkt. Zeker wanneer je het afzet tegen jarenlange resultaatloze logopedie behandelingen. Het is zo dat bijna alle zorgverekeraars (een deel) van de therapie betalen. Echter, zijn er ook een aantal zorgverzekeraars die de kosten van de cursus volledig vergoeden. Zo betaalt Nationale Nederlanden vanuit de eerste aanvullende verzekering de therapie volledig!  Dus voor de laagste premie!

In december of wanneer je 18 wordt kan je overstappen van zorgverzekeraar. Om moeiteloos over te stappen, klik op overstappen Nationale Nederlanden Zorgverzekering. Zij zorgen voor het opzeggen van je huidige zorgverzekering en je kunt de therapie kosten direct declareren wanneer je bent overgestapt!

Del Ferro en The Breathing Academy bieden verschillende trainingen aan.
Maak je keuze hieronder:

Stotteren verhelpen? Stottertherapie bij het Del Ferro Instituut
Del Ferro Institute
Stottertherapie; hulp bij stotteren, spreekangst, spreken in het openbaar/public speaking
Breathing Academy
The Breathing Academy
Ademtraining: hulp bij hyperventilatie, burn-outklachten, paniekaanvallen, efficient ademen