Uiteindelijk helpt het wel, dat had ik niet verwacht

Adnan • 11 jaar

Hij heeft de stottertherapie gevolgd in 2022

Ik kwam binnen en ik vond het spannend. Maar uiteindelijk helpt het wel, dat had ik niet verwacht. De uitleg was duidelijk en ik snapte alles. Ik hoop dat als ik van het stotter af ben, ik weer presentaties en boekbesprekingen duidelijk en vloeiend kan zeggen en uitleggen.

Ik vond mijn docent aardig en hij legde alles goed uit. De Del Ferro techniek helpt echt om niet te stotteren! Fase 1 was best raar en duurde lang, maar uiteindelijk gaat het sneller en ik stotter niet. Daarom vond ik fase 4 zo fijn en goed voor mijn zelfvertrouwen. Bedankt!

Elke maandagochtend een grote belevenis voor onze cursisten. Het went nooit. Wil je ook stottervrij leven?

Plan je gratis online informatiegesprek over wat de Del Ferro methode voor jou kan betekenen

Plan je gratis online informatiegesprek over de therapie die Geertruida volgde

Geertruida stottervrij met Del Ferro

Voetballer Lutsharel Geertruida spreekt stottervrij in zijn documentaire 'Kind van Zuid'!

Mogelijk gemaakt door Del Ferro. Volg exact dezelfde stappen en word ook stottervrij! We vertellen je er graag alles over:

Del Ferro bij Humberto

Heb je Ingrid en Dennis gehoord bij Humberto op NPO Radio 1?

Volg exact dezelfde stappen als Lutsharel Geertruida en word ook stottervrij!