naar boven  

Lurdes Alves Martins

Lurdes Alves Martins • Receptioniste

Lurdes is receptioniste bij Del Ferro. Zij is gediplomeerd ouderenverzorger en heeft verzorging A, B, C en wijkzienverzorging IG gedaan.

Zij heeft, door haar jarenlange ervaring in de ouderenzorg de liefdevolle omgang met mensen geleerd. Als receptioniste bij Del Ferro voel je haar positieve uitstraling en voel je je gelijk welkom bij Del Ferro.


Mijn verhaal

"Mensen helpen is altijd mijn passie geweest. Daarom ben ik blij dat ik mijn passie heb kunnen omzetten naar een carrière in de zorg. Na 30 jaar met plezier bij de thuiszorg te hebben gewerkt, moest ik helaas door persoonlijke omstandigheden een andere baan zoeken. Gelukkig bood het Del Ferro Instituut mij een kans om weer opnieuw, met veel liefde voor mensen, te zorgen. Als gastvrouw/receptioniste bij Del Ferro verwelkom ik cursisten die op het punt staan om een cursus te volgen en daarmee hun leven op een positieve manier gaan veranderen. De zekerheid en voldoening die de cursisten in de loop van de tijd bij ons krijgen is een bevestiging dat hard werken wel degelijk wordt beloond."

Onze video's