naar boven  

Eva Wolf

Eva Wolf • Psychosociaal therapeut

Eva Wolf, psychosociaal therapeut, mindfulness trainer en NLP-master werkt sinds 2014 bij Del Ferro en is daarnaast medisch-psychologisch adviseur binnen het instituut. Met haar unieke en veelzijdige benadering, helpt zij je om (nog meer) in je kracht te komen en leert zij jou hoe je vanuit je hart kunt leven.

Eva was jarenlang werkzaam als docent, trainer en supervisor in de zorgsector en het onderwijs en voltooide de opleiding tot Certified Facilitator in The Work of Byron Katie. Zij heeft een eigen praktijk in Amsterdam en Groningen. Sinds dertig jaar begeleidt zij zen meditatie- en mindfulness groepen.

Zij is de auteur van de boeken ‘Toeval bestaat niet’ en ‘Oma’s oefeningen in aandacht’.

Eva geeft de 2-daagse verdiepingscursus en verzorgt de meditatie avonden. Op maandagavond kan je van 20.00 - 22.00 uur bij ons instituut haar meditatie training volgen.

Zie ook www.evawolf.nl


Mijn verhaal

“De adem in al haar facetten staat al heel lang centraal in mijn leven. De manier waarop je ademt is een afspiegeling van de manier waarop je in het leven staat. Ik ervaar het als een geschenk dat ik mensen mag begeleiden in het vinden van hun eigen weg hierin.”

 

Onze video's